Skip to main content

Werving & selectie

De zoektocht naar vaste medewerkers is een tijdrovende klus.

U verwacht kwaliteit, maar heeft geen tijd om hier gericht naar op zoek te gaan. Er komt immers veel kijken bij het proces van werving en selectie. Adverteren, selecteren van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het afwijzen van ongeschikte sollicitanten en de bijkomende praktische zaken, zoals het papierwerk. Allemaal taken die veel tijd kosten en wellicht niet eens de beste kandidaten opleveren. Wij nemen dit gehele proces graag van u over, zodat u zich kunt focussen op uw core business en toch zeker kunt zijn van kwaliteit.

De voordelen van
werving & selectie

Kwaliteit

Wij gaan zorgvuldig te werk en letten dan ook op de details. Onze personeelsadvertenties bestaan uit krachtige, unieke teksten die wij via de juiste kanalen bij de juiste doelgroepen onder de aandacht brengen. Daarnaast raadplegen wij ons brede netwerk en vele (digitale) wervingskanalen om ook op die manier interessante kandidaten te kunnen benaderen.

Hierdoor kunt u rekenen op gekwalificeerde professionals met de juiste opleidingen, kennis en ervaring.

Zorgvuldige werkwijze

Wij gaan als uitzendbureau altijd zorgvuldig te werk en hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom verdiepen wij ons vanaf het begin altijd goed in onze opdrachtgevers. Wie is de organisatie precies en wat heeft uw organisatie nodig?

Dankzij onze kennis en ervaring met werving en selectie zien wij al snel welk type kandidaten geschikt zijn voor uw organisatie.

No cure no pay

Bij werving en selectie brengen wij pas kosten in rekening als de professional zijn of haar arbeidscontract heeft getekend. Daardoor betaalt u dus alleen voor resultaat. Het eerste deel van de factuur brengen wij in rekening op de startdatum, en het tweede deel na het succesvol doorlopen van de proeftijd.

Tijdsbesparing

De zoektocht naar vaste medewerkers is een tijdrovende klus. U verwacht kwaliteit, maar heeft geen tijd om hier gericht naar op zoek te gaan. Er komt immers veel kijken bij het proces van werving en selectie. Adverteren, selecteren van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het afwijzen van ongeschikte sollicitanten en de bijkomende praktische zaken, zoals het papierwerk. Allemaal taken die veel tijd kosten en wellicht niet eens de beste kandidaten opleveren. Wij nemen dit gehele proces graag van u over, zodat u zich kunt focussen op uw core business en toch zeker kunt zijn van kwaliteit.

Wij verzorgen o.a. personeel voor:

Bekijk ook onze andere diensten

Detachering

Een medewerker voor een langere periode

Uitzenden

Altijd snel een geschikte uitzendkracht