Skip to main content

Uitzenden

Werken met uitzendkrachten biedt veel voordelen

Wij nemen de zoektocht naar geschikte kandidaten van u over en u behoudt de aansturing en het toezicht op de uitzendkracht. U kunt de uitzendkracht zeer flexibel inzetten, zelfs per uur als dit wenselijk is. Doordat de uitzendkracht bij ons in dienst blijft, hoeft u alleen de gewerkte uren te betalen. Bent u na 1040 gewerkte uren zo tevreden over de uitzendkracht dat u de kandidaat zelf in dienst wilt nemen? Dit is geen probleem! U kunt de uitzendkracht dan zonder verdere kosten een dienstverband aanbieden.

De voordelen van
uitzenden

Flexibiliteit

U kunt de uitzendkracht zeer flexibel inzetten, zelfs per uur als dit wenselijk is. Doordat de uitzendkracht bij ons in dienst blijft, hoeft u alleen de gewerkte uren te betalen. Bent u na de inleentermijn zo tevreden over de uitzendkracht dat u de kandidaat zelf in dienst wilt nemen? Dit is geen probleem! U kunt de uitzendkracht dan zonder verdere kosten een dienstverband aanbieden.

Volume en snelheid

Als organisatie moet u soms direct opschalen. Wel vindt u het belangrijk om een goede kwaliteit te waarborgen en niet in zee te gaan met de eerste de beste kandidaat. Bent u op korte termijn op zoek naar meerdere uitzendkrachten? Ook dat is voor ons geen probleem. Door middel van social media marketing kunnen wij snel geschikte kandidaten vinden en voorstellen.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om als uitzendbureau te staan voor kwaliteit. We willen dat onze opdrachtgevers niet alleen een goede eerste indruk van onze kandidaten krijgen, maar ook tevreden zijn op de lange termijn. Wij zijn een zeer betrokken uitzendbureau die het hele traject uit uw handen neemt.

Persoonlijke aanpak

Door ons goed te verdiepen in uw organisatie weten wij precies welke kandidaten geschikt zullen zijn. Dit kan gaan om een tijdelijke invulling of om een functie met uitzicht op de lange termijn. Dit kunt u ook in een later stadium bepalen. U kunt rekenen op een transparant, innoverend, toegewijd en persoonlijk uitzendbureau.

Wij verzorgen o.a. personeel voor:

Bekijk ook onze andere diensten

Detachering

Een medewerker voor een langere periode

Werving en selectie

Wij vinden de beste kandidaten