Skip to main content

Detachering

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde medewerker voor een langere periode?

Wellicht heeft u een medewerker nodig voor een langlopend project, voor een periode van uitzending of zoekt u vervanging voor een medewerker die tijdelijk niet kan werken vanwege ziekte of verlof. Door gebruik te maken van detachering heeft u de voordelen van een tijdelijke contractperiode van een professional en blijft de medewerker in dienst bij uitzendbureau CaptainRecruit.

De voordelen van
detachering

Kwaliteit

Bij detachering kunt u rekenen op gekwalificeerde professionals. Deze medewerkers hebben de juiste opleidingen, kennis en ervaring. Dit houdt ook in dat de inwerktijd kort zal zijn, ze hebben immers al voldoende kennis en ervaring in huis om snel aan de slag te gaan.

Kosten besparing

Detachering bespaart uw organisatie veel kosten. U betaalt immers alleen tijdens de contractperiode. Is de medewerker ziek? Dan heeft u hier geen extra kosten aan, wij nemen de doorbetaling bij ziekte voor onze rekening.

Flexibele oplossing

In tegenstelling tot bij vaste medewerkers, zit u bij detachering niet vast aan een langdurig contract. De medewerker werkt voor een bepaalde contractperiode, hoe lang dit is kunt u zelf bepalen.

Snelle oplossing

Detachering is bovendien een snelle oplossing die uw organisatie veel tijd bespaart. Wij zijn als uitzendbureau ervaren in het vinden van de meest geschikte kandidaten. Uiteraard nemen wij het gehele proces van werving en selectie van u over. Zo bespaart u veel tijd en kunt u zeker zijn van de beste kandidaten.

Wij verzorgen o.a. personeel voor:

Bekijk ook onze andere diensten

Uitzenden

Altijd snel een geschikte uitzendkracht

Werving en selectie

Wij vinden de beste kandidaten