Werken bij Rhima

Voor onze opdrachtgever Rhima zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je de actuele vacatures. Je kan direct solliciteren! Ben je er nog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Wij helpen jou graag! Neem contact op met ons via 085 – 060 12 23 of info@captainrecruit.nl. Tot snel!

Rhima vacatures

Servicemonteur elektrotechniek

Logistiek Medewerker

Installatiemonteur

Elektromonteur vaatwasinstallaties Midden-Nederland

Servicedesk Medewerker

Servicemonteur elektrotechniek

Wil jij werken binnen een organisatie waar het je heel makkelijk wordt gemaakt om je werk goed uit te voeren? Als je ervoor kiest om als Servicemonteur Elektrotechniek te werken bij Rhima, dan gaan jullie samen voor het beste resultaat.

Logistiek Medewerker

Ben jij een ambitieuze, logistiek medewerker die oren heeft naar een baan met een bovengemiddeld salaris en een grote mate van zelfstandigheid?

Installatiemonteur

Ben jij graag onderweg én help je graag klanten? Ga aan de slag als installatiemonteur bij Rhima in Soest!

Elektromonteur vaatwasinstallaties Midden-Nederland

Klanten helpen, dat doe jij graag! Als elektromonteur bij Rhima in Midden-Nederland ben je professioneel, klantvriendelijk en flexibel.

Servicedesk Medewerker

Ben jij de klantgerichte topper die van nature servicegericht is en beschikt over uitstekend probleemoplossend vermogen en goed in het analyseren van processen en weet jij deze te verbeteren? Kom werken als servicedesk medewerker bij Rhima!

Rhima vacatures

CaptainRecruit logo

Werken bij Rhima

Rhima is een familiebedrijf en is al ruim vijftig jaar marktleider op het gebied van innovatieve, vaatwasinstallaties voor grootkeukens. Deze systemen worden vooral geleverd in de horeca, maar ook bij instellingen, grote restaurants, hotelketens en industrie. Het bedrijf bestaat uit circa zeventig medewerkers, waarvan twintig monteurs. Dit worden dus ook jouw collega’s! We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt binnen ons bedrijf. Daar doen wij dan ook veel voor. Ook vinden wij een positieve werksfeer belangrijk. En die is er! Iedereen heeft hart voor de zaak en dat belonen we graag. En naast werk, is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Daarom hebben we regelmatig een borrel met collega’s.

Contactformulier

  Upload Resume

  Contactgegevens

  CaptainRecruit BV
  Randstad 22 147
  1316 BM Almere
  info@captainrecruit.nl
  085 – 060 12 23