Voor werkgevers

RECRUITMENT MARKETING

Bereik in no-time de perfecte kandidaten.

Bent u klaar om uw vacature snel in te vullen met talent dat uw wervingsdoelstellingen omarmt? Met recruitment marketing via CaptainRecruit uitzendbureau bereikt u in no-time de juiste kandidaten! Onze methode is uniek – wij zetten recruitment media in om ervoor te zorgen dat u binnen slechts vier weken geschikte kandidaten voor gesprekken klaar heeft staan. Haal de last van recruitment van uw schouders en vind vandaag nog de vakkundige kandidaten die uw werkplek nodig heeft!

Hr medewerkster die hard aan het werk is

UITZENDEN

Altijd snel een geschikte uitzendkracht

Op zoek naar uitzendkrachten? Uitzendbureau CaptainRecruit vindt geschikte uitzendkrachten voor uw organisatie. We staan voor aandacht en kwaliteit.

Hr medewerkster die hard aan het werk is
detachering

DETACHERING
Een medewerker voor een langere periode

Bent u op zoek naar een medewerker voor een langere periode, maar wilt u het gemak van een uitzendbureau ervaren? Kies voor detachering via CaptainRecruit.

WERVING & SELECTIE

Wij vinden de beste kandidaten

Heeft u nieuwe medewerkers nodig, maar komt u tijd tekort? Wij verzorgen de werving en selectie voor u! CaptainRecruit ontzorgt u in het hele proces.

werving & selectie
werving & selectie

WERVING & SELECTIE

Wij vinden de beste kandidaten

Heeft u nieuwe medewerkers nodig, maar komt u tijd tekort? Wij verzorgen de werving en selectie voor u! CaptainRecruit ontzorgt u in het hele proces.

werving & selectie

DE VOORDELEN VAN UITZENDBUREAU CAPTAINRECRUIT

MELD EEN EIGEN VACATURE

Heeft u tijdelijk of vast personeel nodig? Plaats uw vacature hier.

INFORMATIE VOOR WERKGEVERS

CaptainRecruit Uitzendbureau heeft de backoffice uitbesteedt aan Direct Payrolling. Direct Payrolling neemt deel aan de NEN-4400-1 norm en is NEN gecertificeerd.

Direct Payrolling is aangesloten bij NBBU, de belangenbehartiger van meer dan 1200 professionele uitzendbureaus. Etc. etc.

NBBU screent haar leden volgens de NEN 4400-norm, hét keurmerk voor de uitzendbranche. Wij zijn NEN 4400-1-gecertificeerd. Zowel voor werkgever als werknemer is CaptainRecruit een betrouwbare en gedegen partner bij wie alle arbeidsvoorwaarden, uitbetalingen en premiebetalingen goed zijn geregeld.

Welke zekerheden bieden de NEN-4400-1-norm en NEN-certificatie u?

  • Het beperken van risicoaansprakelijkheid van inleners en uitbesteders van werk voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies.

  • Voorkomen van hoge boetes voor inleners en uitbesteders van werk voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen.

  • Promoten van het gebruik van het Register Normering Arbeid onder inleners en uitbesteders van werk.
  • Uniformeren van inspecties en laten uitvoeren van inspecties door certificatie-instellingen (Normec).

  • Bevorderen van certificatie van ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en van (onder)aannemers, zodat zij zich in positieve zin onderscheiden van niet-gecertificeerde ondernemingen.

  • Beheer van het openbaar register, Register Normering Arbeid, van gecertificeerde en voor certificering aangemelde ondernemingen en sluiten van overeenkomsten met certificatie-instellingen.