Over ons Jalal - CaptainRecruit Uitzendbureau
Jalal el Benhaji - Eigenaar
Over ons Chesney - CaptainRecruit Uitzendbureau
Chesney Olieman - Eigenaar

Over ons – CaptainRecruit uitzendbureau

Bij CaptainRecruit uitzendbureau weten we dat recruitment uitdagend is. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers wervingscampagnes via sociale media die ons onderscheiden van de concurrentie en een unieke wervingsdienst mogelijk maken. Wij hebben ruime ervaring in de branches productie, techniek, logistiek en schoonmaak. 

We weten dat recruitment marketing het verschil kan maken. Via deze wervingsmethodiek kunnen wij snel en effectief een grote doelgroep enthousiasmeren voor jouw vacature. Bovendien is het bij CaptainRecruit onze prioriteit om de match te maken met alleen de meest geschikte kandidaten.

Transparante werving.

Werven met CaptainRecruit is volledig transparant omdat de tarieven vooraf worden gedeeld; wervingscampagnes zijn gratis en je betaalt alleen bij een succesvolle plaatsing. Dit kan zowel op uitzendbasis als werving- en selectie. Wij kunnen dus ook het juridisch werkgeverschap en de salarisadministratie volledig uit handen nemen. Overtuigd? Start dan nu de werving voor jouw vacature met CaptainRecruit!

DE VOORDELEN VAN UITZENDBUREAU CAPTAINRECRUIT

DIT ZIJN ONZE KERNWAARDEN

Als uitzendbureau hechten wij veel waarde aan onze persoonlijke aanpak en toewijding. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze opdrachtgevers hierdoor een kwalitatievedienstverlening kunnen bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te zijn, zodat onze opdrachtgevers als onze kandidaten altijd weten waar ze aan toe zijn. Eerlijkheid en transparantie is volgens ons dan ook de basis voor een goede en duurzame relatie. Ten slotte staat CaptainRecruit voor innovatie, zodat we nu en in de toekomst de match kunnen blijven maken.

Deze kernwaarden zijn voor ons de basis voor een langdurige en duurzame samenwerking.

CaptainRecruit - Over Ons - Jalal & Chesney