Gepassioneerde recruiters

Wij leveren de professionals die u nodig heeft en nemen u alle zorg uit handen.

Uitzendbureau captainrecruit voor flexibel, tijdelijk of vast personeel

Bent u op zoek naar flexibele medewerkers voor een tijdelijke periode? Of zoekt u juist vast personeel voor een langdurige periode? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren uitzendbureau waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat. Door ons goed te verdiepen in uw organisatie, weten wij precies wat u nodig heeft.

Onze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor ons. We zorgen ervoor dat onze consultants met maximaal 5 opdrachtgevers werken om zo kwaliteit te waarborgen. Daarnaast voorkomen wij een constante wisseling van consultants, zodat we een langdurige en duurzame samenwerking kunnen aangaan.

Volume en snelheid is voor ons geen probleem

Heeft u snel kandidaten nodig? Of gaat uw zoektocht om veel volume? Dankzij onze kennis en ervaring is dit voor ons geen probleem. We hebben de mogelijkheden om snel op te schalen door middel van gerichte marketingcampagnes via social media.

Door onze persoonlijke aanpak voelen wij al snel aan wat uw organisatie nodig heeft en staan wij altijd voor u klaar. Een langdurige en goede samenwerking werkt nou eenmaal het beste voor alle partijen!

De voordelen van uitzendbureau CaptainRecruit

Dit zijn onze kernwaarden

Als uitzendbureau hechten wij veel waarde aan onze persoonlijke aanpak en toewijding. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze opdrachtgevers hierdoor kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te zijn, zodat zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten altijd weten waar ze aan toe zijn. Eerlijkheid en transparantie is volgens ons dan ook de basis voor een goede en duurzame relatie.

Ten slotte staat CaptainRecruit daarnaast voor innovatie, zodat we kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers, ook in de toekomst. Deze kernwaarden zijn voor ons de basis voor een langdurige en duurzame samenwerking. Spreken onze kernwaarden u aan? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

CaptainRecruit Uitzendbureau